Schrijf maar eens een boek…

over je lunatic –  logos –

Je – logie –

Ja Sander ik ga dat eens doen. Vanaf deze zomer weet ik dat ik mijn intelligentie vooral heb gebruikt om mijn ASS denken de maskéren.

Plots zeg je wat ik in de diepte voel, ik zit naakter dan naakt in de stoel. Het is alsof er tegelijkertijd 1001 maskers afvallen die nooit meer opgezet kunnen worden. Bloot, innerlijk helemaal uitgekleed. Daar zit ik, uitgekleed door mijn analist.

Vanaf april ben ik mijn dromen aan het opschrijven, en dat is een doorbraak geweest, dat gaat zo snel – dromen – daar kan ik geen strategie voor bedenken.

Dromen zijn puur, onversneden en vanuit het onbewuste. En dat Sander, daar had ik het moeilijk mee. Ik wilde er bewust niet naartoe omdat ik het ‘onbewuste’ niet in verstand kon vastnemen. Door dromen dus wel.

Dat is ook mijn bevinding geweest door dromen te schrijven, ik zag het, ik voelde het, en ik onderzocht het. Jij benoemde het en ging me heel zachtjes en met liefde voor mijn welzijn dwingen om de mist te benoemen.

Het bleef bij huizen en doorschijnende gordijnen, archetypes en verbindingen werden in lagen afgepeld.

Hoe dan ook, met de snelheid die ik naar hier ben gekomen, met die snelheid heeft mijn lunatic me nu beet. Yanger dan yang. Ik hang en moet terug naar Ying…

Maar weet je wat ik nu weet!

 • dat ASS een heel onzichtbare en alles omvattende denksysteem heeft
 • dat wanneer het niet erkend is, je als ASS’er meer vatbaar bent voor chronische vermoeidheid aandoeningen, omdat het verdomd moeilijk is om constant snel te denken en te handelen omdat je niet wil laten zien dat…
 • dat je denksnelheid enorm aangedreven is door een denk en emo-motor waarin je leeft omdat je anders niet kan overleven
 • dat je door het kluwen van vluchtrouteaanleg en denkcodes je de innerlijke schoonheid van je eigenheid niet meer weet te vinden
 • dat hoe ouder je bent geworden zonder te weten hoe het komt dat je anders denkt en met gedachten en emoties omgaat je een – alterego – hebt ontwikkeld die je moet ontmantelen om te kunnen leven in relaties met anderen.

En weet je waar ik zoveel zin in heb?

 • om innerlijk naakt zonder ‘logie’ en snel associatief denken in de stoel van Sander te gaan zitten
 • om geen blad meer voor het denken te zetten en geen mist meer op te trekken als ik naar buiten kom
 • om mijn boeken die gaan komen in ‘twee’ talen te schrijven
 • om mijn intelligentie niet meer te gebruiken om strategieën te ontwikkelen om te vluchten
 • om mijn zeer sterk associatief denken als inspirator in de wereld te zetten.

En verder,

Ja ik schrijf een boek over logie. Mijn logie die straks gaat verhuizen….3006

3 reacties op ‘Schrijf maar eens een boek…

 1. Pingback: Schrijf maar eens een boek… | In Walks
 2. Heel mooi beschreven. Je doet me denken aan een ASS leerlinge die ik ooit in de klas had. Een heel intelligent meisje dat goed kon schrijven en een kei was in het maskeren van haar anders zijn .Veel succes met je blog.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s