hoeveel moet je hebben?

vroeg daarstraks iemand voor de 4 delige buggy die ik verkoop

zonder ik een antwoord had gegeven, kreeg ik een antwoord

  • ik geef er 100 euro voor !

wel dan zakt de moed in mijn schoenen, dan zak ik helemaal weg in onbegrip, moet ik mezelf steeds als stof bijeen vegen en denk ik meteen HET IS VERDORIE GOED VERZORGD gewassen en altijd zoals het moet weggeborgen, ik vraag meer dan het dubbele omdat het dat waard is!

wij verzorgen onze spullen, wij zijn zo opgevoed, wij hebben het fatsoen nog om onze spullen te wassen en af te borstelen voor we ze 2de hands verkopen…

dat is zo, ik steek er nog energie in om het fatsoenlijk te verkopen, ikzelf heb dit ook graag.

zo moet ik straks een autostoel verkopen, en nu voel ik dat ik het bijzonder moeilijk heb met die dingen. het is degelijk en wel overwogen in aankoop, met hoes en gewassen – voor maar 1 kindje gebruikt, dan lachen ze aan de telefoon – ja dat zal wel mevrouwtje, dat zegt iedereen – JA wadde zeg, ik kan geen kinderen bij toveren hé!

hoeveel ik nodig heb?

respect, ik ga eerst heel intens op onderzoek uit naar de nieuwwaarde van het product dat ik wil kopen 2de hands. ik bereken en onderzoek verschillende weken voor ik iets koop. ja ik ben heel naïef als ik in gesprek ben met de verkoper…

niet iedereen is zo dus, en dikwijls is zo een 2de hands site de spiegeling van de maatschappij, en dan weet ik, ik doe dat alleen maar als het hoog nodig is… gratis wil iedereen het wel, daar koop ik geen brood van, heb ik geen extra om het nodige te kopen voor mijn zoon, en hij heeft ook graag iets…

hoeveel geef jij ervoor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s