ik weet het als ik voel…

dat mijn lichaam aan het transformeren is…

ik heb op mijn verjaardag, afgelopen dinsdag, een perioden afgesloten. punt

nieuwe regel

ik voel dat mijn lichaam mijn vernieuwde ziel en innerlijke cellen volgt, alleen mijn etensbewustzijn moet nog volgen, en daarnet was er een trigger…

ergens schrijf ik opnieuw een boek, het boek van voor de 42 is geschreven, nu begint er een nieuwe pagina, die straks als ik 60 mag worden misschien een boek is geworden, een punt een nieuwe regel, voor lichaam, geest en mijn hart.

geen enkel woord kan mijn lichaam lezen, ze is daar niet mee bezig, ze is bezig met te vertellen, verhalen vertellen van lever, wat is het wat er op ligt? het hart klopt het ritme mee, hoe voel je je het beste, wat is je aangenaamste ritme? mijn armen slapen niet maar bewegen minder bruusk, mijn handen hebben handschoenen nodig nu in de winter mijn huid- mijn huis – is anders te droog…

daarnet is de knoop die in mijn maag ligt, ontwikkeld, in een taal zoals alleen maar mijn helende zelf het kan vertellen – liefste we zoeken het samen uit, ik geef je signalen en jij beschrijft ze in je bewustzijn – mijn ziel streelt mijn hart, mijn hartritme gaat het ritme in voor vandaag, stilte en rust…

het is een wit vel papier, helemaal leeg, geen enkel woord beschreven, het nodige materiaal ernaast gelegd onaangeraakt door mijn mensenhand.

ik kijk naar het gegeven, ik kijk naar buiten…

mijmer

het kan zo wel even

wij hebben tijd!

20161203_1015491

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s