11.48 op 2 januari

net geen 5 voor twaalf,

voor mij zal de tijd minder invloed hebben dit nieuw jaar.

ik zoek dit jaar eenvoud, minder is echt meer, groeikracht en huiselijke waardigheid. geen extra dingen die me kopzorgen bezorgen, gewoon met veel minder moeten leven maar ook graag willen leven, terug langzaam naar de basis, de basis zoals ik het op dit moment kan.

het diende zich aan, vorig jaar was het zoveelste zwaar jaar op vele vlakken, dit jaar zal anders worden, ik voel het nu al aan mijn energie, rustiger, aanvaard op een aangename manier, niet gedwongen in de tijd, ik ga ermee om, het moet niet meteen gaan…

het is goed zo met naar 2017 kijken, in de sterren stond wel iets nieuws geschreven, levenskunst in het verwerken wat er niet meer is. ik zelf veel verloren uit mijn lichaam, daar gaan we rustig iets mee doen met ‘blije ouders’, sterren en blije ouders, het gebeurd allemaal in goed gezelschap, met fantastische kunst, heerlijk!

  • niets dat alles is – het verhaal van rozie en hugo

het gaat van start, heel anders ben ik als schrijver geworden, vorig jaar was ik nog aan de schaduwkant aan het kijken waar het licht van de zon wel kon schijnen in de dikke mist van rouwen, rouwen over wat uit mijn lijf is gehaald, rouwen om het leven dat niets is maar alles in mijn hart.

mijn hart heeft de zon mogen ontvangen, zelfs als de mist opkomt, het realisme en de rust is ingedaald, in mijn leven, LEVEN

LEVEN, groeien, en laten groeien, dat is mijn droom, mijn ‘zijn’, mijn levensdrijfveer…

de moestuin in, het schrijven, het uitbrengen en het allemaal op mijn tempo inbrengen. de grond klaarmaken, de mulch bijvoegen, de plantgrond warm laten worden, bij mesten (al moet ik dat bij mezelf wel een beetje in het oog houden) en inzaaien, verzorgen, koesteren, praten en dromen over groentjes, bloemen en leven in de tuin!

met mijn gezin, met mijn familie, mijn vrienden, zeker 1x per week. en de telefoon! die gaat regelmatig uit, FB gaat straks maar 1x om de maand bezocht worden, en verder is er rust…

allé als je me kent dan weet je dàt…. knipoog…

dat is alles! alles wat 2017 in petto heeft

en verder is er

arizona

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s