straks…

9.05

‘straks gaan we boodschappen doen hé?’

hij is het binnen zitten omdat zijn buikje pijn deed beu. het komt volgens mij niet door de griep, het komt door ‘ de veelheid van te veelheid ‘ het niet willen eten eerder deze week was aangeven dat ‘het genoeg’ was…

hij duwt mijn trigger in, ik wil stilte tijd om te schrijven, op te ruimen, te poetsen en te koken. mijn trigger gaat meteen in alarm fase als ik dat niet op tijd en stond kan doen, ik moet toegeven ik moet echt serieus bekomen van de feestdagen en heb daarna veel intense verhalen gehoord van mede mama’s die door mijn hoofd blijven spoken.

de slaapuren worden minder en dan is er de nood aan rust en stilte…

wij hebben de afgelopen dagen ‘uit de kast geleefd’ het verwonderde me dat ik al die dagen gezond en goed eten heb kunnen maken, ook al heeft hij gisteren avond pas 2 droge boterhammen gegeten, mijn man en ik hebben gezond gegeten, zo heb ik de granen met groenten terug ontdekt ! joepie ! dat smaakte

de zoete aardappelen met prei en peterselie wortel in de nieuwe frittata smaakte naar iets extra maar het was wel voor herhaling vatbaar. De soep van wortel, peterselie wortel en zoete aardappel prima!

en wat we vandaag hebben verder gedaan mijn spook en ik is stofzuigen en dweilen, hij kan niet stoppen tot er een klein autootje mee wil in de stofzuiger dan is het soms ‘stomme stofzuiger ‘

zo gaat dat met de dingen, geen schrijfweek deze week, wel 2 boeken gelezen over endometriose om verder te kunnen schrijven volgende week. nog verdieping brengen in mijn endo verhaal en meer wetenschappelijke info in kaders schrijven met nog extra tips voor de toekomstige lezers – hoe je er mee kan omgaan en hoe hierover communiceren naar de buitenwereld.

en natuurlijk, graag wil ik mijn andere blog in orde maken om mijn publiek al een ‘glimp’ te geven in het boek, wie weet kan ik ook daarmee mensen die willen schrijven een inzicht geven in ‘hoe het is om over je intiemste levensgebeurtenissen’ te schrijven.

wat nog leuker is, in de nabije toekomst ga ik bij een schrijfgroep voor mensen met een handicap, het doel is – schrijven over je handicap – ja ja omdat uiten belangrijk is!

maandag gaat ons spook weer naar school, dinsdag is mijn eerst komende schrijfdag…

fijn weekend allemaal!jpeg_20161022_120155_-1465575430

 

Een reactie op “straks…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s