ok lets go…

 

20161028_101051ik droomde deze nacht alweer dat ik zwanger was, nu moest ik bevallen…

volgens mij een essentiële droom want ik nam bij een vlucht de dingen mee die me dierbaar zijn, het waren geen mensen, ik was alleen, maar wel planten en plaatsen in me op.

planten – een stek van een pelargonium en een plaats waar ik nogal eens ronddwaal als spirit – de kleuterklas van vroeger – ik moest alweer vluchten, maar dit verborg ik ergens?

het vastgebonden zijn aan een flitspaal door twee agenten, terwijl de weeën kwamen zegt alles!

 • vanuit het lagere zelf
 • overgang
 • hogere zelf intreden

* de jacobsladder

het straffe is ik ben me ervan bewust! ik heb het heel moeilijk om vanuit het lagere zelf te kruipen naar een andere evolutie!

het is pas wanneer er geen waarneming – onderbewustzijn – is dat ik kan ontwikkelen naar een intuïtief – bovenbewustzijn- leven

hoe heb ik dit nu ontdekt?

ik ben gewoon vergeten – hoe de wereld van ontspanning – er kan uitzien ! ik ben gisteren een compleet andere wereld binnengestapt en heb er van genoten x 100.000

het Lemniscaat

ik kreeg doorheen heel de droom het Lemniscaat symbool bij de droom, en ik weet waarover mijn zwangerschapsdromen (die ik nu al ongeveer een maand heb) gaan ! heel goed weet ik dat, alleen de geboorte komt eraan, ik heb nog wat werk voor de boeg…

als Jungiaanse liefhebber weet ik dat dromen echt wel iets willen zeggen vanuit het bovenbewuste en het onderbewuste.

ik weet dat alles te maken heeft voor mij met samenhang, samengang, en samenspel !

mijn leven gaat opnieuw geboren worden in het licht van het hart…

*de goudgele weg… @ de weg naar het ware ZELF van Sander Videler.

dankjewel Sander ! het blijft een boeiende reis !

en nu ok lets go…

bevrijding en op naar de bevalling…

7 reacties op ‘ok lets go…

   1. oh weer herkenbaar – en als ik dan sliep dan had ik hele heftige dromen – in die tijd.
    heb je ooit al gehoord van – energetisch werken – voor jezelf?
    dat is een sleutel in herstel…

    Liked by 1 persoon

   2. Ik heb er van gehoord, maar weet niet goed wat het is. De laatste jaren was het vooral richten op ‘overleven’ met een minimum aan energie en waken dat dat niet nog minder werd. Ik wil graag meer weten.

    Like

   3. Ok het vraagt wat kennis over ‘het zelf’ in de diepte psychologie. en wat heel plezant is, ook kennis vanuit je dag boek schrijfsels. Dit is de eerste stap… Ik ga broeden op een logje hierover… dan heb je meer linken waar je kan op verder bouwen. Misschien al eens opschrijven wat voor je ‘overleven’ betekent? Vanuit de omgeving, vanuit je gevoel, vanuit je denken, vanuit je lichaamsperspectief? Daar komt na verloop van tijd veel wijsheid uit…
    ik ben benieuwd !

    Liked by 1 persoon

   4. Overleven… Proberen de dag te leven ás it is’, zonder energie, maar wel met bepaalde verplichtingen die bij het gezinsleven horen. Dat heb ik jaren gedaan. Alle energie stoppend in het verkeerde, en het was al niet zoveel, die energie. Ik zal er eens verder over nadenken, want het is een heel goede vraag die je stelt. Daarom stel je hem natuurlijk ook. Daar kan een boek uit volgen! Dank je wel. Lief, goed weekend x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s