De vraag is niet…

soms komen ‘de dingen’ gewoon omdat die levensdingen ‘gewoon’ komen.

gisteren had ik een gesprek met een vriendin, er is iets gekomen wat ik al zag aankomen.

natuurlijk kan ik dit hier wel zeggen, maar het is wat het is, ik kan iets waarvan een heel beperkt ‘clubje’ van vrienden weten dat ik het kan.

ik gebruik het maar zelden, en doe het helemaal volgens de regels. wat het is ga ik niet verklappen, alleen dat ik beelden, kleuren en geluiden kan opvangen en transformeren…

niets bijzonders, ook al is het voor me een eigenheid, iedereen kan het als er de juiste oefening en kennis bijgevoegd kan worden.

ik neem die natuurlijke kracht heel ‘serieus’ het is niet ‘iets’ waarmee je zomaar speelt…

gisteren was ik in gesprek met mijn speciale vriendin, en het gaat bij haar vanzelf, ik hoef er helemaal niet voor te doen, en toen, zag ik, rook ik en praten ik, alsof het een lieve lust is met het onzichtbare.

zielsverbondenheid is een wonderlijk gegeven!

het zit IN mijn eigenheid, ik vecht niet meer, ik ONDERZOEK hoe de innerlijke wegen zijn en wat de schaduw kanten zijn maar ook wat de oerkracht is.

zo kom ik uit bij een zielentaal die ik spreek en die iedereen spreekt en ik eigenlijk gemakkelijk kan opvangen in het zichtbare maar ook in het onzichtbare !

nu sinds twee jaar ongeveer heb ik er meer en meer vrede mee dat ik het kan, en pas in die tijd zet ik het ook in een hele stille wereld in om op zielen niveau te werken, overdag en in de nacht.

nu ben ik blij in mijn reis die ik al had van toen ik klein kind was – boogschutter – boogschutter – hé , geen enkel aarde element, allemaal metaal in mijn beeld (voor diegene die er iets van kennen). dan weet je tussen de regels door wat ik wil zeggen.

veel mensen die chronisch ziek zijn, hyper sensitief zijn hebben dit van nature, alleen het past niet in ‘onze LEEF omgevingstijd’. en dàt kàn een reden zijn waarom de mist blijft hangen rond een ziekte, een ongelukkig gevoel, een apart gevoel van – er niet bij te horen –

ik heb een reis gemaakt op in de belangrijkste gegevens die een mens biologisch heeft & via het hart – ik ben nog bezig met die oefeningen – op zielentaal en beeldentaal…

ik ben tot een grote conclusie gekomen en die is….

de-vraag-is-niet

Een reactie op “De vraag is niet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s