De volgende reis….

20160217_174500het is een nieuw begin van ‘eigenheid’…

de wegen naar het hart heeft steeds met lagen van bewustwording te maken

en zo dus ook mijn volgende etappe, een reis naar een bijzondere eigenheid.eigenlijk kan ik er maar 1 ding over zeggen – de transcendente functie van Jung –

voor diegene die me volgen die weten dat ik vanaf 2013 bij een Jungiaanse therapeut ben terecht gekomen. tot eind vorig jaar in therapie en leerschool geweest. en zoals het gaat met de goede dingen in het leven, het stopt nooit…

en nu sta ik op de voor avond van een nieuw innerlijk onderzoek en leerschool. de etappe naar eigenheid. wie ben ik in de schoonste kern van het leven…. hmmm stof om over te filosoferen – trouwens een van de wegen naar het hart –

ik heb een hele mooie weg die ik op wandel blijkbaar, de kaart van de zon, is voor mij getrokken, en deze gaat natuurlijk helemaal over eigenheid.

“de kern waar je het meest kwetsbaar bent, maar die ook de volledige eigenheid in beeld brengt en aangesloten is op je eigen CHI energie en kwaliteiten.”

ja die reis ga ik bewandelen de komende maanden met een therapeut natuurlijk.

wat is het nu dat ik ermee wil bereiken?

nu wil ik een beter beeld krijgen van mijn eigenheden – het aanvoelen van dat wat onzichtbaar is – = energieën, beelden, geuren en gesprekken – opvangen en transcendent neerzetten (gedichten naar K is er de aanloop van).

ik wil leren hoe ze te gebruiken op de meest zuivere manier die ik zelf kan bewandelen. & vooral mijn eigenheid hierin verbinden met mijn leven.

het is een heel breed spectrum waarmee ik ga werken, de eigenheid de kern zit in je hart, de andere wegen gaan vanuit die kern naar andere wegen – synapsen zijn er niets tegen – het is het doel om uiteindelijk in volle openlijke innerlijkheid aan deze reis beginnen

of zoals ik al eerder schreef

  • ‘naakt met kleren aan in de stoel gaan zitten’.

waarom ik het ga doen?

ik wil zo graag over zielenkinderen schrijven, ik heb die heel graag, ze geven me kracht, hoop en eigenheid… maar zoals ik weet wil ik dat niet zomaar doen, ik moet weten van welke energie ze komen en zeker, het moet voor mij 100% uit de zuiverheid komen van de ziel die ik waarneem en vanuit de zuiverheid – eigenheid van mijn innerlijke gezondheid !

voor ik hierover 1 woord Xtra op papier zet, wil ik mijn reis door die wereld met mijn eigenheid en zeker met ‘de voetjes op de grond’ naar buiten brengen.

helderheid, zuiverheid, en volle innerlijke openheid, dat zijn de woorden van de reis…

een reis naar de zon !

ik ben zo blij om iemand te hebben gevonden die dat met mij wil starten, het zal een hobbelige reis worden, want dikwijls ga ik mezelf in de spiegels, reflectoren en andere ego’s tegenkomen.

om het verwerken en herwerken niet te vergeten…

ik ben klaar

en start….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s