geen enkele reden…

Geen enkele reden

Om aan te nemen

Dat wat je te wachten staat

Je echt te wachten staat

 

De reden die iemand anders

In de mond neemt

 

Neem jij aan

Of niet aan

 

Soms is het luisteren

Naar je eigen innerlijke stem

Het beste

 

Wat die reden

Je te vertellen

Heeft

 

Geen enkele reden

Is de waarheid

Is heilig

Is de toekomst

 

Maar

Als je geen boodschap

Ziet

In de reden die je hoort

 

Weet dan

Dat je iets mist

 

Je mist dat wat belangrijk is

Voor je innerlijke ontwikkeling

Voor je gezondheid

Voor je toekomst

 

Je innerlijk stem

Heeft ook een reden

Het is aan jezelf

 

Om een evenwicht te vinden.

____________________________________________________________

volgende week krijg ik te horen of ik moet geopereerd moet worden of niet. Er is een reden voor. Eens een probleem altijd een probleem…

ik heb voor mezelf deze nacht beslist dat wat ik heb nu op dit moment, misschien wel een serieuze Wakeup call was en is om gezonder te gaan leven.

als ik me nu gewoon laat meeslepen in het ‘normale’ en mijn innerlijke stem weer eens verwaarloos, dan heb ik het voor mezelf mis. natuurlijk weet ik heel goed wat ik heb, niets ernstigs alleen maar pijnlijk & vooral geneesbaar op eigen kracht.

het oog openen, de zintuigen openen en bewuster omgaan met wat je doet, wat je eet en wat je niet meer moet doen, dàt is de sleutel.

de Wakeup call is inwendig de oplossing is te vinden van binnenuit ! ik heb zoveel zin om te gaan onderzoeken, te uiten, te werken en te gaan voor ‘eigen maat gezondheidsplan’, dat is nog nooit zo sterk geweest als nu.

ja het kost wel wat aandacht. aandacht naar binnen gericht, aandacht naar buiten gericht en een samenwerkingsplan maken voor de toekomst.

een diëtiste, een dokter, een fasia therapeut, een Jungiaanse therapeut, een onderzoek bij Indigo naar mijn ass…

maar vooral ik en mijn gezin die de hoofdrol spelen.

ik heb opnieuw veel te leren, maar ik heb zoveel zin in dit jaar !

het is een Wakeup call met een plusje !

een reden is er altijd om gezonder te gaan leven – levenshygiëne in actie –

Hier gaan we! Tot in de week !

20160907_131444

 

7 reacties op ‘geen enkele reden…

  1. Een grote waarheid. Zojuist reageerde iemand bij mij met de opmerking dat je in de eerste plaats zelf ‘heel’ moet zijn om voor anderen te kunnen zorgen. Jij mag ook weer heel worden. Volg je innerlijke stem.
    Ik vind dat je alles zo prachtig kunt verwoorden! Ik voel intens wat je schrijft. Ik wens dat je snel helen zult. Sterkte en hele lieve groet ❤

    Liked by 1 persoon

    1. zo voelt het vandaag ook ! leuk om die kracht te voelen, al is het het goed luisteren naar je lichaam nu heel erg nodig. de voeding aanpassing doe me goed, en dat geeft ook kracht natuurlijk. ik heb er veel goesting in om het met voeding en rust en genot – van mijn tulpen die uitkomen en we winterviooltjes die nu weer bloeien – er toch zonder ingreep er te komen! alles komt weer goed hé lieve Anna ! knipoog

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s