de garage…

14682478253461368262496beste mijnheer van de garage;

kan je mijn distributieriem en de schokdempers en de aanhangklem ook vervangen alstublieft !

Ooit vergeleek de dokter een mensen lichaam met een auto, het klopt volledig, de synchroniciteit die Jung zo mooi kan beschrijven is hier helemaal compleet.

woensdag moest de auto binnen, 10 jaar (maar maar 40.000 km), op 10 jaar moet de distributie riem vervangen worden. De riem is super belangrijk, vergelijk het met het zogenoemde ‘rekje’ die je fysiek en mentaal hebt, die riem moest vervangen worden.

dus woensdag de auto naar de garage, donderdag telefoon – er is ook een veer gesprongen – synchroniciteit idem bij mezelf ! – de veer van rekbaarheid is ontstoken –

het gaat dus iets meer kosten zei de garagist.

ik kwam net uit het ziekenhuis toen ik het nieuws hoorde, dat nieuws duwde met geweld de knop – verdriet – in, en gisteren zijn we de auto gaan halen, ik mocht niet rijden – wouw weer zo een prachtige metafoor voor het innerlijke – niet rijden is rusten – (Jung je ben me iemand…)

de medicijnen zijn me te zwaar en ik ben niet helder genoeg om de rit te maken van ongeveer 20 km.

de auto staat er dus hier op de oprit, helemaal klaar voor een aantal kilometers, ik zit hier dus af te wachten of ik ooit terug normaal kan lopen… dju dit is echt herstellen en revalideren, het valt me dik tegen, ik dacht dat ik sneller ‘de dingen’ kon opnemen, al was het traag, niet dus, het brengt me van de wijs. zeker nog niet in tweede versnelling geraakt…

Jung heeft het ook over het Zelf, een auto is een auto, punt. en ik heb een slecht functionerende auto met een innerlijke motor die verdomd goed weet wat er aan de hand is. ik weet heel goed wat deze mankementen willen zeggen, en ik moet rusten! geen reizen maken, rusten, geen versnellingen alleen laten bollen…

ik zit heel graag in de auto, zo startte ik hem daarnet even, de motor maakt een prachtig geluid, beter dan ooit ervoor, dankjewel – zei ik, het heeft me meer dan ons maandloon samen gekost, het zal knokken worden, maar de motor draait prachtig, regelmatig.

ik heb hoop, en hoop is de stem van het leven…

en nu

het ik nog 14 minuten, dan ben ik 30 minuten bezig en dan rust…

tot morgen, ik laat hem gewoon ‘bollen’…

dankjewel Jung!

ohh en vandaag krijg ik de verwarming niet aan de praat, ja ja ja de synchronisatie is compleet…

https://nl.wikipedia.org/wiki/Synchroniciteit

2 reacties op ‘de garage…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s