stil bruisend…

ik voel het stil bruisen

vanbinnen in bruist het een klein beetje…

zin in fluisterschrijven te gaan organiseren in de komende maanden – fluisterschrijven is zelf verzonnen zinnen en woorden schrijven in de natuur. elke week 2 uurtjes…

Schrijven in beeld (1)

nu de dagen lengen en de lente eraan komt is dit een perfect moment om lichtjes opnieuw te beginnen op mijn gemak.

wel even rekening houden met mijn herstel perioden, maar eens zo een fluistergroepje vertrokken is gaat het eigenlijk vanzelf…

wil ik is proberen om 5 mensen bijeen te krijgen?

vanaf half mei op een avond in de week, vanaf 20 uur tot zonsondergang, wandelen en schrijven? tot aan het begin van de zomer vakantie, om weer te beginnen na de zomervakantie, de herfst door tot aan de winter.

wat het doel is, gewoon schrijven wat ik je opkomt, of werken aan een doel, het kan allemaal, dan bespreken we onze ervaringen – leren van elkaar – door oefeningen die ik haal vanuit schrijvers tools en boeken die aangepast zijn aan de mee fluisterschrijvers…

op maat fluisterschrijven ! hmmm…

ik test hier eens even, wie is er geïnteresseerd om gewoon laagdrempelig wat te schrijven, over wat je graag wil schrijven?

mail me even op groenblauwrood@telenet.be

waar? Keiheuvel Balen en het atelier in mijn tuin.

het kost wat het voor je waard is !20161227_100153

4 reacties op ‘stil bruisend…

    1. oh heel herkenbaar hoor, ikzelf ben ook een beetje geremd geweest om dat te doen. ik heb het pas geleerd nadat ik een training deed TAW waarbij de deelnemers in een ruimte onze plaats mochten kiezen om in stilte een uurtje te schrijven. In de natuur is dat wel te doen een plaatsje vinden denk ik. we zien wel het is fluisterschrijven en het doel is ‘gewoon schrijven’, en wandelen om inspiratie op te doen en praten over wat gaat en wat er misschien moeilijk is…

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s