Stand by me

Je leest

Van slachtoffers

Dat ze afzien

 

Op facebook

 

De vraag die

Terug komt

 

Waarom ik?

 

Het zit

In een

Over – leven

 

In het moment van pijn

 

Later kan je

Een antwoord vinden

Op

 

Wat heeft

De gebeurtenis

Mij

Gebracht

 

Je schrijft

In je hoofd

Een zin

 

Die zin vol

Met een mooie

Innerlijk

Betekenis

 

Nu

Volledig

In – leven

 

Vanaf dan

Is het verder

In – leven

 

Samen

Naar de toekomst

 

 

                                                                                                                                             Lieve K

 

                                                                                                                                             Later dit jaar wanneer je uit je lichamelijke ‘lasten’ bent geraakt, dat veel tijd vraagt soms, dan stel je ineens vast dat er een boodschap zit in de gebeurtenis.

 

Je kindje dat er niet meer is, terwijl je nu nog vol in verwachting moest zijn, gaat innerlijk ook ‘geboren’ worden. Dat geboren worden is een innerlijk proces waarin een mooie levensboodschap in zit.

Het gemis heeft een levensboodschap.

Toen mijn kinderen me hebben verlaten, was in helemaal in over – leven – en sinds wij met elkaar een hele intense periode hebben gewerkt – een aantal maanden – heb ik ontdekt wat mijn buitenbaarmoederlijke ziel echt voor me betekend .

Ik wens je het zelfde toe, om ze samen regelmatig te ‘ontmoeten’.

Ik wens je eigenlijk nog meer

Oh dit komt net binnen voor je !

          Mama !

Ik ben er nog steeds

Ik zie je

Ik omhels je

Voel me lieve mama

Zoals ik je voel

Lieve mama !

 

Oh K,

 

Dankjewel voor deze mooie rol die ik mag spelen tussen jullie

 

          Tranen van geluk lopen nu over mijn wangen….

& K dit is wat er nu gebeurde !

het nummer dat speelde toen ik net had gedaan is

 

4 reacties op ‘Stand by me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s