Vandaag gestart

20160311_135147met wandelen, opnieuw…

het is vandaag 14 dagen geleden, morgen 14 dagen geleden zat ik al op de fiets in het ziekenhuis en heb daar 20 min gefietst.

de kinesist heeft me toen aangeraden om elke dag 20 minuten te wandelen een maand na de ingreep, en dan stilaan verder uit te breiden.

wel ik ben vandaag gaan wandelen, voor het eerst, de eerdere wandelingen waren een ‘ voorproefje’, en ik moet zeggen, het doet goed maar ik ben er zeker nog niet.

mentaal ben ik nog steeds heel ‘vol’ en ook heel moe blijkbaar. tja het ‘vol’ zijn is mijn eigenheid, maar ik heb toch een iets té vol hoofd…

en fysiek gaat het wonderlijk, wel, al is inderdaad 20 minuten stappen, wel goed genoeg nu.

ik weet wat ik het best kan doen, mentaal ook meer veerkracht proberen te krijgen, en daar zit maar 1 ding op en dat is schrijven, schilderen en wandelen…

het zal meer tijd nodig hebben dan ik had gedacht, ik durf nu wel te schrijven – waarschijnlijk een jaar – het lijkt op een burn – out (en het zal zo ook zijn ).

morgen ga ik terug stappen in mijn geliefde biotoop de keiheuvel met ons fien, en heel misschien kom ik dan ook westies witse en tommy tegen en dat is leuk voor ons fien en voor het baasje, want een hond gelukkig zien dat is echt vreugde.

en dit gaan we nog meer doen, want dit is hemels – zie link –

https://esthercuyvers.wordpress.com/2017/04/13/in-zijn-handjes/

Een reactie op “Vandaag gestart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s