bedankt, heel erg bedankt mijnheer!

wij wisten gisteren niet wat er gebeurde met ons wasmachine.

boenk boenk boenk!

ik stoer, onze zoon in tranen, het machine meteen gaan afzetten, gloeiend hete was 95° eruit proberen te halen in een hangend Miele wasmachine…

ik heb heel de nacht wakker gelegen omdat ik dacht een nieuwe te moeten aanschaffen…

vandaag net voor 10u gebeld naar Bruyninckx electro in Balen. een zaak die al vele tientalen jaren bestaat – zo lang als ik leef ken ik ze –

ik kreeg een mijnheer aan de telefoon, hij schrijft mijn beschrijving op – wasmachine van de sokkel gevallen.

ik vraag aan hem of ik zelf nog iets mag doen

hij zegt me, als je kan het machine recht zetten

ik zeg dat ik nu geen man bij me heb om dat te kunnen doen… ik dacht toch er zijn stukken aan anders maakt mijn goeie oude wasmachine met eco – wasprogramma zo geen lawaai…

bij de vraag wanneer ze kunnen komen antwoord de mijnheer heel rustig ‘dinsdag mevrouwtje’… ik ga in heimwee kijken naar mijn machine waar ik tot gisteren toe, steeds mijn wasgoed heb ik kunnen draaien, ik voel een soort verbinding en dat had ik nooit gedacht.

14 uur, telefoon, ‘mevrouw bent u thuis?’. ‘ik kan komen als het u past’.

‘ja graag’ roep ik het bijna uit !

ik bel mijn vader op om mee te komen helpen, en we zijn niet verbaasd als de schokdempers het hebben begeven.

de hersteller een man van boven de 70 die al meer dan 47 jaar hersteller is van onderandere wasmachines die zegt tegen mijn ‘mevrouw uw machine altijd laten herstellen, zo een kwaliteit maken ze niet meer’…

ik sta eigenlijk te kijken met welke handigheid een kranige mijnheer met een zwarte versleten leren werktas alles al liggend – wegens weinig plaats om te bewegen anders – mijn machine maakt.

twee nieuwe schokdempers, een samenwerking met mijn vader, en mijn zoontje die het materiaal mocht aangeven aan de vriendelijke mijnheer.

wel daar zeg ik nog eens BEDANKT mijnheer tegen, ik ben je heel dankbaar!

een service waar je U kan tegen zeggen in deze tijd !

Dankjewels voor dit wonder vandaag!

20170603_153429[1]

 

 

 

5 reacties op ‘bedankt, heel erg bedankt mijnheer!

  1. Inderdaad, dat is kwaliteit. Ik kocht onlangs een goedkoper merk omdat ik persé die zwarte wou. Hij is ook heel mooi om te zien… maar soms doet hij ook boenkeboenk. Het is heel erg opletten met de belading. Benieuwd hoe lang ze zal meegaan… maar vast niet zo lang als die van jou.

    Liked by 1 persoon

  2. twee keer herkenning: één, ik heb sinds jaren hetzelfde type in gebruik: twee, wij hadden deze week pech met Proximus internet voor computer en TV; het probleem lag in de verdeekast in de straat; herstel zou maximum 24 uur duren; na vijf uur … alles weer in orde! Met dank aan de vriendelijke – jonge – technieker bij ons thuis en zijn collega buiten ons huis.
    Ik vind het heerlijk om logjes te lezen waarin de schrijvers ook de positieve kant van de hulpverlening laten zien. Dank je!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s