vaccinaties

media_xl_1765965

Ethiek, het is een heel grote waarde voor mij persoonlijk.

Ethisch omgaan met je omgeving en hoe andere ethisch omgaan met uw omgeving. ik ben dan ook niet voor niets heel bezorgd over de ethiek van vandaag…

wat is er allemaal aan de hand?

misschien mag ik dit niet in vraag stellen, het is ook zo gekomen, ik mag en kan geen volger zijn, er gelden andere ‘regels voor mijn lichaam’ dan de gewone regels. niet dat ik zo speciaal ben, helemaal niet!

ik reageer van nature op – niet ethische – zo gezegde behandelwijze.

ik ben van nature heel sensitief voor producten die in medicijnen zitten en in voeding gestoken worden.

ik kan en mag niet alles zo maar ‘aannemen’ en ik doe dat ook niet op veel vlakken in mijn leven.

ik neem de verantwoordelijkheid ook voor mijn gezin en zeker voor mijn zoon.

ook hiervoor, vaccinaties.

de aanleiding voor deze blog is deze link

https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/02/eindelijk-eerherstel-voor-vaccinatieklokkenluiders-deel-1/

nu ga ik hier geen pleidooi houden van de wel of nietis vaccineren op het moment dat onze Vlaamse Kind en Gezin beweging zegt wanneer en wat het moet bij uw baby’tje. dat maakt elke ouder zelf maar uit.

ik wil hier wel graag even de aandacht gefocust houden, omdat ik merk dat de overheid ons met ‘poedersuiker’ aan het bestrooien is. poedersuiker omdat iedereen zo zoetjes het advies volgt over de gezondheid van kind en mama!

hoe zoetjes aan het advies – jezelf laten vaccineren tijdens de zwangerschap – en daarna je baby ook – wordt opgevolgd, heb ik steeds met lede ogen aanzien!

waarom doen mensen dat toch?

zelf ben ik allergisch aan soorten antibiotica die in die vaccinaties zitten. door een arts vastgesteld en op mijn allergiekaart vermeld.

veel mensen weten dat niet. misschien zitten er onder jullie die dat ook hebben en het gewoon niet weten.

de woorden allergie, darmklachten, en ass komen voor in het artikel – met link hierboven – dat zien we ook terug komen in een andere wereldproblemen…

voeding,sproeistoffen,milieu aspecten, waar de mens gewoon dagdagelijks mee is geconfronteerd, willen of niet.

het poedersuiker is van goed kwaliteit moet ik zeggen!

maar goed ik dwaal af

ik die het art. las en nadien even ging bekijken of het wel realistisch was voor mezelf, wist meteen dat er een grondige link in zit!

ik heb het meegemaakt dat;

laat weer maar eens zien, dat blindelings volgen wat de andere zegt of doet geen goed idee is!

toen ik zei tegen die van ‘K&G’ dat er geen vaccinaties mochten gegeven worden aan mijn zoon voor zijn 1.5 jaar, moest ik een papier tekenen dat ik het zou doen op zijn 1.5 jaar…

ik heb toen gelukkig met mijn huisdokter (die Cécile ook kent) kunnen afspreken dat we ALLEEN de verplichte gingen doen.

ik heb me ook als ik zwanger was nooit laten vaccineren, ik ben zelf allergisch aan een bepaalde antibiotica dat in vaccinaties zit, dus ik ben wel gek het zelf te doen en ik moest het doen voor de overheid.

en ja hoor ik kan de link autisme en darmklachten helemaal volgen! heel goed zelfs…

je kan en mag in deze tijd als ouders van babytjes gewoon niet meer blind ‘adviezen’ volgen die voor heel het land gelden, jij bent het die beslist wat en hoe, en niemand anders mag dat voor u doen!

(al is op een eiland gaan wonen ook misschien geen goed idee)

Toen ik ziek was van nu CVS heb ik onderzoeken na onderzoeken gedaan en ondergaan. het hoofd vol plakkers om de ‘elektriciteit te meten’ – joepie ik heb hersenen onderzoek – mijn bloed laten ‘rusten’ om de hoeveelheid metalen erin te kunnen ontwarren – oh ja ik heb er een aantal in mijn bloed, metaal actief dus- onderzoek en ook een onderzoek naar mijn immuniteit!

daar stelde ze mijn de vraag – heb jij al klein kind medicatie gekregen, zo ja de welke en wat was de oorzaak? – yes ! yes ! yes !

ik ben toen in de vroege jaren 70 voor alles gevaccineerd dat er maar in de handel was…

ik zat ooit eens bij de immuun arts en die vroeg – reis jij veel?– euh euh waarom?

neen niet dus, nooit heb ik een spuit moeten hebben omdat ik naar een spuit vereist land op vakantie ging. maar wel elke zoveel jaar tegen tetanus, ook een spuit op nieuw werk dat ik ging beoefen, een spuit. ja ja ja…

helemaal in orde voor de papieren, helemaal niet in orde voor mijn lichaam!

hoe kom ik aan de allergie voor bepaalde antibiotica in de vaccinaties? ? ?

allé kom ik heb ze, en ja in het ziekenhuis houden ze daar veel rekening mee, want je lichaam kan in choke  gaan door het toedienen van dat soort antibiotica.

maar K&G vond dat geen reden dat ik onze zoon niet meteen volgens de regels van hun liet bespuiten. ik ging opzoek naar meer info en vond die bij mijn homeopathische arts die me vertelde dat een immuunsysteem van een baby minstens 8 maanden nodig heeft om te ‘vol groeien’ !

‘voor 8 maanden nooit laten vaccineren!’  omdat het belangrijkste systeem dat ons lichaam heeft ….

misschien moet je het nog een keer lezen, en doe het maar, want ik heb diep gegraven via het net om verschillende studies over het immuunsysteem – dat bij mij sinds ik klein was al een flinke deuk heeft opgelopen – in te lezen en te concluderen dat het werkelijk zo waar was.

soms wil ik het nog uitschreeuwen aan jonge moeders, laat AUB je kind niet vaccineren voor zijn 8 maanden!

vaak is het al te laat als ik een moeder spreek net na de geboorte. ik hoor natuurlijk verhalen van zieke baby’s nadien… ik ben geen dokter dus geen uitspraak doe ik hierover, maar ik voel het wel in mijn intuïtie…

qua ethiek en info verschaften aan jonge ouders daar kan ik nog een blogje over schrijven.

veel ouders vinden de ‘baby politie’ (K&G) te veel, maar langs de andere kant nemen ze het ‘bestrooide poedersuiker’ graag mee in hun beslissingen, of in het volggedrag – iedereen doet het dus het zal wel ok zijn –

OH het allerliefste dat ik heb, daar ben ik heel zorgzaam voor en bijna elk advies dat ik krijg op gezondheidsvlak ga ik ethisch maar ook kritisch bekijken. ook dat van het clb is zo bekeken.

het poedersuiker dat durf ik weg te blazen ALS ik zeker weet dat er een betere oplossing is voor de gezondheid van mijn kind.

LIEVE MAMA wees bewust van deze ethiek die er geen is van de baby politie !

___________________________________________________________________________________________

Ik dank van harte  Cécile D. voor haar jarenlange strijd tegen de vaccinaties bij baby’s ze ziet in haar homeopathische praktijk als arts dagelijks de gevolgen!

__________________________________________________________________________________________

fotobron http://www.kogaopvang.be/over-nadelen-vaccinatie-wordt-veelal-gezwegen

 

 

5 reacties op ‘vaccinaties

 1. Ik vind dit een moeilijke. Ik geloof inderdaad niet dat alles klakkeloos in laten spuiten gezond is. Daar kan ik niet bij. En de pharmaceutische industrie lijkt mij niet altijd even ethisch en zuiver. Maar aan de andere kant is wel een fors aantal ziekten afgenomen. Of dat nu is vanwege de betere hygiëne, voeding, een prik met prut, of een combinatie van factoren dat weet ik niet.
  Vast staat wel dat er vaccinaties zijn die mijn kind niet gaat krijgen, bv dat baarmoederhalskankervaccin.
  Maar een zwart-wit ja of nee heb ik niet. Daarvoor weet ik er te weinig vanaf. Maar de discussie begrijp ik zeker. Zo ook alle vraagtekens. Daar sluit ik mij in elk geval bij aan!
  Xxxx

  Liked by 1 persoon

  1. ja het is een moeilijke, ik heb zelf grondig navraag gedaan in hoeverre vaccins nodig waren en gezond… tot deze conclusie ben ik gekomen voor ons persoonlijk, al denk ik wel dat het efficient kan zijn een een ziekte ‘uit te roeien’, daar ben ik ook van overtuigd. K&G is hier de politie van de vaccins, en daar heb ik het wel wat moeilijker mee…

   Liked by 1 persoon

   1. We zouden er in elk geval een stuk kritischer op kunnen zijn. En voorzichtiger. Dat hpv vaccin hoor ik veel ellende over. Daar zijn ze ook wel heel snel mee begonnen, dat vind ik niks.

    Like

 2. Het is goed om kritisch te blijven oordelen in deze materie. Maar ook ik weet hier onvoldoende over om een oordeel te geven. Kind en gezin heb ik destijds ook ervaren als betuttelend en betweterig. Toen moesten baby’s nog op hun buik slapen. Vijf jaar later moesten ze op hun zij slapen. Nu moeten ze weer op de rug. Kom zeg… ieder kind slaapt zoals het graag ligt toch? Ook had ik moeite met hun bemoeienissen. Vooral inzake voeding. Mijn kind had verdorie honger, maar ik mocht haar van hen niet meer of dikkere voeding geven. Gelukkig was mijn moeder er die negen kinderen had opgevoed. Ik volgde haar raad en mijn kind bloeide als een kool.

  Liked by 1 persoon

  1. ik heb soms ook gevechten moeten leveren bij K&G, over de vaccins, maar ook idd over voeding… ge moet verdorie sterk zijn als nieuwe mama voor de baby politie… ik herinner nog goed de gesprekken over mijn ‘wil’ om mijn zoon niet te vaccineren, binnen hun termijn’ zeiden ze tegen me… tja dan moet je wel sterk in je schoenen staan!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s