volgende maand

blog ik 1 jaar op Esther Cuyvers

ik ben vandaag bezig geweest om inspiratie op te doen. heb veel blogs gezien en heb er maar een paar onthouden.

er zijn er die eruit springen, grote foto’s doen het altijd goed.

ik zit een beetje af te wegen, die sociale media toestanden weg langs rechts, en niets anders in de plaats…

maar ik ben een fb fan, al jaren, selectief wel, ik volg en ontvolg om de 3 maanden, de gene die blijven blijven meestal heel erg lang. ik ben een liefhebber van zinvolle korte fb berichtjes en soms vallen de pareltjes van het fb scherm.

die deel ik dan op mijn fb pagina die ik net aanmaakte volgers te informeren – neen de vrienden krijgen iets anders te lezen –

al zeker alleen de blog tekst gaat primeren, dat staat vast…

nu nog zoeken naar een betaalde mooi ontwerp voor mijn blog, en sleutelen tot alles goed zit…

en ja hoor er is een verschil met ons landje en het buurland, de blogs uitzichten zijn anders ! bijvoorbeeld de VOLG knop is in hier in ons taalgebied veel gezien en over de grens veel minder…

hmmm…

is (s)tof om over na te denken !!!

mijn vraag aan jullie is

WAT TREKT U AAN IN EEN BLOG op eerste aanklik?

5-tips-voor-krachtige-gesprekken

wie tips heeft, ze zijn welkom !

 

13 reacties op ‘volgende maand

  1. Oh ja ik ben ook heel content van WordPress, ik maakte voor mezelf al enkele blogs en website’s hier en voor mijn vriendin ontwerp ik ook, maar nu na 5 jaar hier wil ik eens iets nieuws proberen… hmmm wel spannend.

   Like

 1. Een pakkende titel die mij nieuwschierig maakt werkt goed. Als het mij interesseert klik ik sneller. Eenmaal op het blog ben ik benieuwd naar de inhoud. En hoe een blog binnekomt ligt ook aan het apparaat waarom ik het lees. Mijn eigen blog is het leukst op de laptop. (Vind ik)

  Verder niet te veel gekkigheid. Ik vind de inhoud, informatie belangrijker dan een hele overweldigende lay-out.

  Groetjes Jeanine

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s