voorbereiden op een blog

vandaag is onze zoon naar Vake en Moeke, en kan ik 2 blogs voorbereiden.

ik heb jullie beloofd om iets te schrijven over brieven schrijven, hoe doe je dat? ik ga dit even grondig voorbereiden, met de boeken erbij.

ik heb een aanloop genomen gisteren op wolfsvrouw over de cyclus van leven en dood, ook deze blog ga ik deftig voorbereiden want het heeft alles te maken met de blog van gisteren, loslaten en ja ook brieven schrijven…

ja het is zoals Mooi leven het beschreef gisteren onder de blog, het heeft alles te maken met loslaten en weer verder gaan.

ook al zijn mijn processen atypisch en intens diep. niet zo eenvoudig te lezen en zeker te begrijpen. ik zit absoluut in de cyclus van hergeboorte, de cyclus van leven en dood. het is een heel intense periode, ik ben benieuwd wat er nog gaat uitkomen.

graag wens ik jullie te vertellen dat ik gisteren heel het huis heb opgeruimd, geminimaliseerd en mijn schilderwerk dat vanaf 2011 mijn steun en muze is geweest van de muur heb gehaald en te koop heb gezet.

ik heb dit werk gemaakt naar aanleiding van een 3 maanden traject in Antwerpen, dat ik heb gedaan bij een zeer ervaren trainster/coach die werkt met beelden die de innerlijke kracht oproepen vanuit de kindertijd, dit beeld is het krachtbeeld vanuit mijn kindertijd.

liggend in een wei met bloemen, de zon en de bomen…

Something inside so strong

20150603_090008

het heeft altijd in onze living gehangen, heeft veel creativiteit gebracht en ja ook steun en het is zeker mijn muze geweest.

de bloemen gaven me kracht, de zon gaf me moed en de bomen zijn in mijn ziel gekropen.

en nu is het tijd voor iets nieuws, een nieuwe mandala in onze living en mijn schrijfplek…

ja ik ben echt aan het loslaten, opruimen en verder gaan, en het voelt goed!

straf ik voel me steeds lichter worden, minder moe en energieker en zelf de humor en de zin komen echt met veel plezier terug, ja ik ben gelukkig dat ik het zelf doe op mijn manier die ik weliswaar heb geleerd maar wel zelf kan toepassen!

ik ben wel trots op wat en hoe ik ‘iets’ doormaakt, en dat geeft veel plezier!

ik heb zin om te beginnen te ontwerpen aan iets nieuws, mandala’s….

Jung-mandala-jungcurrents-notebook-red-book-1

Info – wie mijn werken wil kopen stuur me een berichtje groenblauwrood@telenet.be

ze zijn geschilderd op canvas met acryl verf afgewerkte randen en met acryl vernis afgewerkt om de echtheid van de kleuren te garanderen.

het zijn kleine canvassen die je aan elkaar moet puzzelen tot 1 geheel.

Something inside so strong
het is mijn muze en mijn steun geweest vanaf 2011

Tollende Liefde is ook te koop zie https://www.youtube.com/watch?v=0THmF5hxqEw

 

6 reacties op ‘voorbereiden op een blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s