zenuwachtig…

ben iets of wat zenuwachtig vandaag…

lang geleden dat ik weer een begeleidingswandeling heb gedaan met iemand. vandaag is het dé dag dat ik het weer ga doen.

proberen te begeleiden in verband met rouwen om niet zichtbare kinderen. verwerkingsmogelijkheden en rituelen bespreken en uitzoeken, maar vooral weer afstemming vinden bij mijn mee- wandelaar…

ik kijk er wel naar uit eigenlijk, rouwen in de natuur met ons fien dicht bij ons, ja ik kijk er wel naar uit.

het is ook de eerste keer dat het onderwerp rouwen voor miskraam en misgelopen zwangerschap in de wandelingen komt. proeven hoe het gaat vandaag…

op naar een wandeling !

start !

man-1225488__340

fotobron PX

16 reacties op ‘zenuwachtig…

  1. Ik vond destijds ook veel troost in de natuur; Het was toen volop lente, wat ik eerst als oneerlijk aanvoelde. Het duurde niet lang eer al dat nieuwe leven me troost gaf. De zon die door de wolken brak, vlinders,… ik zag daar een teken in van zijn aanwezigheid. Dat hielp echt om het verlies te aanvaarden.
    Mooie roeping, Esther.

    Liked by 1 persoon

    1. zo is dat, ik heb de laatste 4 jaar veel gewandeld met mensen in de natuur als begeleider. nu doe ik dat alleen voor de mensen die me vragen. Het is en blijft iets boeiend om te doen, ik geniet ervan als ik iemand geholpen heb ik de natuur. Net zoals je schrijft, een vorm van troost en nieuw leven…

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s