Dankbaarheid !

ik ben dankbaar dat de Efteling zo fijn is geweest, het vliegend tapijt was de max voor onze zoon, ook de Japanse tempel die in het hoogte gaat was een topper, maar vooral samen zijn met man zijn broer, man en zoon, dat was leuk? ik ben dankbaar dat Moederdag toch een Moederdag is geweest, ik schreef er een blogje over. ik ben dankbaar dat wij een hele fijne dag hebben gehad samen met mijn vriendin – die ik al kan vanaf mijn 8 jaar – in Planckendael en daarna de verwennerij van mijn vriendin. onze zoon is geweldig braaf geweest. ik ben dankbaar dat ik een pittige en regenwandeling heb mogen begeleiden met mijn mee – wandelaarster. ik ben heel blij dat mijn mannen het super goed hebben in Sy met Senitief vzw, begeleiders Kurt en Allain. en natuurlijk ben ik blij dat vrijdag de eerste kleuren op de muren zijn gezet!

9af721736fbd7c92d45f932571b80b5b

download (3)

2 reacties op ‘Dankbaarheid !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s