heerlijk die dankbaarheids challengs

het weekend is voorbij, hier gaan we met de dankbaarheids challengs
https://esthercuyvers.wordpress.com/…/dankbaarheids-challe…/

ik ben zo blij dat mijn mannen het fijn en avontuurlijk hebben gehad in Sy op hun Vader kind weekend van Sensitief vzw. onze joris kon niet stoppen met praten gisteren avond ! het was super geweest voor mijn mannen! ik ben dankbaar voor de vele schilders uren die ik met veel plezier heb mogen doorbrengen, het was heerlijk te voelen dat ik ‘mijn vak’ nog kan beoefenen alsof ik elke dag schilder. de houdingen van het penseel en de kwast in je handen ging als vanzelf, het zit duidelijk nog in mijn vingers en dat gaf veel vreugde ! ik ben enorm blij geweest dat ik nog eens tijdens het schilderen naar de radio heb kunnen luisteren, ik heb de uitzending van Stijn Meuris over sterren onder andere kunnen beluisteren, ik geniet altijd van een goede uitzending.
de geur van verf en de smeuïgheid van de smeerbare verf heb ik dus ok nog in mijn ‘vingers’, het was heerlijk kleuren mengen, water er bij doen (ja alleen maar op waterbasis) en dan weten dat het goed is en het ook zo zijn, het gaf me een boost!
onze westie Fien is zo braaf geweest, alleen beneden, altijd een vrolijk onthaal als ik beneden kwam! wat een heerlijk fientje hebben we toch!
& als laatste onze naar spelendkindje ruikend jorisje knuffelen tot we er van gaan lachen en hem samen in bed stoppen, wat wenst een mama nog meer van een weekend me – time en fijn weerzien van mijn lieve mannen!
yes ik ben zeer dankbaar!
20170820_182247[1]

20170820_182300[1]

3 reacties op ‘heerlijk die dankbaarheids challengs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s