Dankbaarheid in een koekentrommel

52f2e093ff

eerlijk, ik ben dankbaar voor de hele voorbije week.

maandag, onze zoon slaapt als een roosje in zijn kamer die volledig in het natuurthema is geschilderd – hij kan nu beginnen met foto’s trekken en ze in de gepaste biotoop prikken in zijn kamer.

ik sliep wel niet goed deze week – daar draag ik vandaag nog de gevolgen van- al zijn we er dinsdag ingevlogen en hebben we veel gerommeld en gepoetst. alleen de deuren die we uit de tuinberging hebben gehaald staan er nog. morgen gaan ze misschien weg.

nu ik zo schrijf komen de mooie momenten terug!

ik heb iemand blij gemaakt met het vele hout dat we nog hadden bijgehouden van ons huis en van mijn vroegere werkzaamheden. ja dat is nu in goede handen! oh ja maandag hebben we onze kinderspullen weggereden naar een prachtig gezin die een baby verwacht! ja de atelier is heel wat lichter van materiaal geworden.

god ja we zijn ook op babybezoek geweest, het gesprek ging natuurlijk over de baby, over onze nieuwe buren & over de buxus motten die onze prachtige struiken opvreten! een kleintje van 5 weken! tjonge zo klein, ik kan me niet voorstellen dat onze zoon zo klein is geweest…

donderdag even mino – meno problemen gekregen, uitgeteld op de bank gelegen, kei warm buiten nog warmer binnen in mezelf, maar het komt en het gaat, het is weg gegaan!

266px-Stethophyma_grossum_maennchen

onze zoon en mijn man met zijn broer hebben een hele dag in het buitengoor en de klein verkallen rond gezworven voor libellen en juffers te identificeren. onze zoon is zot van sprinkhanen vangen, hij vangt ze geweldig, bukken – duiken en hop, hij heeft ze, met succes en ja ook de grote groene, en ja hij heeft een grote libel voelen ‘kriebelen’ aan zijn vingers…

buitengoor-wim-dirckx

ik heb de catering voorzien van de mannen, hebben een fijne lunch gehad met een geïmproviseerde pasta salade

  • volkoren pasta
  • radijsjes – ik ben er gek op deze zomer
  • lekkere kerstomaatjes – of van de andere soorten – bio
  • zelf geraspte wortelen – bio –
  • hespenblokjes – zelf gesneden van lekkere ham schijven
  • klein beetje mayo

aan de tent van nonkel Marc, heel fijn was dat (al kon ik moeilijk mijn ogen open houden bij de rust van het Zilvermeer )

die voormiddag nog een wandeling mogen begeleiden en verder gegaan op het thema van de avond ervoor, waar ik een heerlijke warme wandeling heb gehad met mijn mee -wandelaarster.

ik ben hier zeer dankbaar voor, het was een mooie 6 wandelmomenten – reis ! dankjewel wandelmaatje !

59F881C8A55169C75B7375D703B2E17C-malpie-heide

vrijdag, nonkel komt eten en daarna zijn we naar de Malpie heide (NL) gegaan die prachtig in bloei staat. een wandeling in de late namiddag gedaan,

ik ben ik de ban geweest van de grote brandsporen die doorheen het hele gebied te zien waren, en vraag me af waar wie meer weet over die brand, laat maar weten!

we hebben daar ook een bijzonder zeldzaam klokje gezien, ons hartje sprong bijna over bij het aanschouwen met de verrekijker van het klokje.

& niet te vergeten 2 kleine zilverreigers!

onze westie Fien met haar tong op haar ‘pootjes’, zo fijn al die honden en vossen geur !

onze zoon heeft gewoon 5 km flink mee gestapt !

tjonge wat worden ze groot, en wat is het fijn om te kunnen genieten samen met onze familie van de stille purperen Kempen (Brabant) .

ik ben dankbaar voor deze week!

flowers-704658__340

ik ben ook dankbaar voor vandaag, maar daar maandag iets over…

https://esthercuyvers.wordpress.com/2017/08/05/dankbaarheids-challenge/

 

5 reacties op ‘Dankbaarheid in een koekentrommel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s