Nieuw begin

ik start ook, zoals onze zoon…

met een witte canvas. ik kan een heel jaar schilderen zoveel canvassen heb ik nog. dàt ga ik dus ook doen, schilderen…material_3

dit jaar even niks extra, buiten 2 trajecten die we starten, 1 voor de zoon en 1 voor mij, om ons inzicht te geven in onze ‘aardigheden’…

donderdag kreeg ik het bericht dat de griffie de vzw heeft ‘af gestempeld’ we zijn helemaal klaar met de vzw. een feestje hebben we in stilte gevierd met een vegetarische lasagne. dit proces heeft me meer dan 9 maanden gekost, en nu is het helemaal af. klaar.

deze week had ik een goed gesprek met iemand die vrachtwageninstructeur is, hij gaf me hoop om toch nog te starten met auto instructrice te worden. het idee heeft me vorig jaar ‘gebeten’ en het leeft nog, het is een sector die ik nog niet ken, ook al ben ik veel voor mijn werk ‘op de baan geweest’ en nu nog veel km doe in de vrije tijd van ons gezin. dit blijft wel door borrelen in mijn gedachten. rijschool instructrice theorie worden om zo langzaam door te groeien in de sector, ik zeg volmondig JA ! nog steeds !

864875

al ben ik nu nog niet helemaal klaar met mijn herstel, mijn geheugen is nog niet ok na die operatie verdovingen kort na elkaar, en andere dingen. het is de tijd nog niet om te beginnen studeren…

voor de eerste keer in mijn leven ben ik aan DIT nieuw begin zeer rustig, ja je leest het goed RUSTIG ! ik kan het nog steeds niet geloven, ik ben rustiger geworden, het valt op, niet alleen voor mij…

DIT IS OOK EEN GROTE VERANDERING voor mij ik ben er zeer zeer zeer blij mee !

vraag me nu op dit moment niet hoe ik van een Duracel konijn naar mezelf gegaan ben, ik ben er zelf nog niet uit hoe ik het heb gedaan, maar het is zo nu aan dit nieuw begin, het kan alleen maar mooier worden…

en ik doe verder zoals ik nu verder wenst te doen…

straks is er verse spaghetti sous, verse soep en boontjes sla met tomaatjes en een vers kippenei van onze kippen !

en is de oude schoolbank die we te veel hebben naar een nieuwe eigenaar, yes yes yes !

laat het nieuw begin nu maar beginnen !

celebrate-954794__340

 

 

 

4 reacties op ‘Nieuw begin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s