even schrijven

morgen begin ik met een ‘schrijfzinnige blogschallenge’ 4 dagen. ik ben benieuwd wat daar uit gaat komen.

ja ik moet zeggen, ik heb tijd nodig om te wennen aan het nieuwe van het begin van het schooljaar. ik weet precies niet voldoende wat op ‘ons’ af gaat komen, het maakt me wat onrustig… maar ik voel heel goed dat het allemaal helemaal ok is.

blijkbaar moet ik toch leren om ‘het op me af te laten komen’, al denk ik stiekem dat het niet iets is dat dit meisje goed kan…. hihihi

de afgelopen dagen, vanaf vrijdag morgen ben ik precies even gevlogen langs allerlei gevoelens en belevingen.

ik heb eten gemaakt voor een paar dagen, wat op de planning stond en heb als surplus de aquarium nog goed schoongemaakt…

heerlijk is het om de goudvissen de zien zwemmen.

ik moet mijn gedachten even kunnen ‘ordenen’. opletten dat er geen hyperperiode komt…

kortom ik ben wel heel dankbaar hoor,

vrijdag liep alles goed, na toch wel een drukke week vol met opruimen en ja ook een hele dag speeltuin voor onze zoon en zijn vriendjes.

gisteren een nieuwe bril gekocht – de eerste was de beste – voor mijn man, nu heeft hij zo een lelijke vervanging op zijn hoofd staan, verbazend hoe je het gewoon gaat vinden een bril die niet meer past op zijn hoofd.

misschien ben ik erg verschoten van de snelle snack in de Panos in Mol. jeetje wat een verspilling van tijd en geld. ik zat daar een ‘gezond broodje met een soort van kip’ zonder sous te eten omdat ik niet onbeleefd wenste te zijn tegenover de maakster die het geheel er ‘in kwakte’ zonder liefde… tja dit gevoelig beestje heeft graag een beetje respect en liefde bij haar eten… (en dan als je een gezondere drank bij je – menu – wenst gaat dat niet met de promotie !!! dhu !!!)

daarna naar mijn tante van in de 80 geweest – die nog alles alleen doet met de fiets en schoonmaakt alsof ze 20 is, nog werkt in haar tuintje en zo – en die een schildpad heeft die al 44 jaar bij haar woont. de Griekse landschildpad is een mannetje en heeft heel graag donkere schoenzolen, dan crost dat beestje achter je schoenen aan ! neen zo traag als een schildpad bij zonneschijn, dat is een misverstand !

maar goed, vandaag naar buiten, maar eerst nog even de papieren van school in orde maken, en dan familie bezoek

oh ja de mino meno dingen, worden die erger bij te weinig slaap? of iet wat ongerustheid?

mino – meno, het komt en strakst gaat het weer weg ! zo ist !

flowers-704658__340

2 reacties op ‘even schrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s