florijn

20161201_162158

gisteren luid miauwend vroeg hij om eten.

op deze vensterbank krijgt hij dat, gisteren dus ook.

ik doe eten in het bakje, hij staat aan mijn voeten ik pak hem en op en doe wat ik nooit had mogen doen, draaien!

nu loopt hij rond als fitte oud bejaarde gezonde witte kater, ik daar en tegen, niet, help! mijn rug bewegingen werken in hakjes en stootjes. pijnlijke scheutjes en zo…

geen poezenyoga voor mij de komende weken denk ik…

ook geen was op plooiwerk voor mij vandaag, en zelfs niet te lang schrijven voel ik…

Gray_111_-_Vertebral_column-coloured

ergens tussen th5 – th6 en th7 zit het…

we weten dat daar een beschadiging zit, zwakke plek noemen ze dat dan, door mijn auto ongeval van 19 jaar geleden.

het ligt eigenlijk niet aan ons florijntje hoor, ik heb er al een maand wat last van, maar dan gewoon blijven doordoen is dus geen goede optie, nu dus met die stomme (alweer!) draaibeweging is het tuuuuuut naar de kine, om alles weer los te maken. ja het is nodig want mijn hals die zit vast vanaf c4 tot en met c6 met een plaatje, daar alleen al maar voor moest ik al naar de kine tussen de afgelopen operaties door, omdat de houding en de afkoeling tijdens de ingreep heel onnatuurlijk is, gaat het lichaam de spieren na de operatie niet zo snel kunnen ‘ontspannen’. we weten dat, elke keer moet ik naar de kine na een ingreep van meer dan een uur.

nu dus zeker, en ik zit er niets mee in. maar ik weet nu wel dat mijn lichaam zegt;

  • hey allerliefste, een beetje rustiger, tot zelfs veel rustiger, dat kan geen kwaad.
  • blijf in beweging maar niet tegen 80 km per uur, 50 is meer dan genoeg nu !
  • en vraag je niet meer af hoe het komt dat je zoon zo actief is, kijk nu eens goed in de spiegel meid!

hmmm

we kunnen er weer tegen vandaag!

nog een hele fijne dag! ik hoop dat onze zoon zijn winter – snowboots – die gaan binnen komen vandaag er goed uitzien! (ja we kopen om de 2 jaar het zelfde model in een andere kleur, het is altijd leuk om een pakje te krijgen thuis !)

tot morgen!

11 reacties op ‘florijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s