mijn water brak

ja ja het is werkelijk 5 jaar geleden.

toen was het zeer zeer warm en hoog hoog zwanger.

ik wist het niet echt, het kwam in ‘schokjes het water’ en stopte ook nadien. alles is onder de douche gebeurd dus ik had wel een vermoeden achteraf bij de echte bevalling toen de vroedvrouwen – mijn water gingen breken – toen het al was gebeurd was er even paniek.

ja vandaag zette hij in schokken en grote tijdsblokken de bevalling in…

5 jaar geleden, vandaag al weeën belevenis dag… (tot maandag 12.48 )

hij die zijn tijd nam en 2 x sterrenkijker is geweest heeft vandaag een donsdekbedovertrek met raketten, planeten, en sterren gekregen.20170916_161138[1]

6 reacties op ‘mijn water brak

 1. Gefeliciteerd! En het dekbed is prachtig.
  Vijf jaar geleden brak je water in schokjes… net zoals vandaag het water brak uit de wolken.. de hele dag in schokjes. Maar goed, een plensbui is ook wat. Zo zette ik mijn bevalling destijds in. Bij het uitrekken om het licht uit te doen, hoorde ik werkelijk, ik overdrijf niet… ‘PLOP’ en dat kwam ergens uit mijn onderbuik… een vloedgolf overspoelde mijzelf, het bed en de vloer… en toen kwamen de weeën in alle hevigheid voor een volle nacht droge arbeid… En daar houd ik het bij. Het was namelijk ‘niet leuk’…😓

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd

  Leer hem vooralsnog
  eerst afschied te nemen
  voor het slapen gaan
  Behouden reis terug
  aftellen…de kamer verlaten
  In de morgen
  toch maar in nachthemd
  hem roepen op te staan
  En niet sprigend
  als zijnde gewichtsloos
  biep biep roepen
  als Kuipers, Aldrin of….

  Mooi dekbed overigens

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s