loos, ik ben inspiratie loos

creativity-819371_960_720

misschien is het dat niet hoor, ik ben met iets te veel bezig…

ik wil graag schrijven over de nieuwe voedings ‘driehoek’, ik wil graag schrijven over vrouw zijn van een klein kindje, ik wil graag het onderwerp – dankbaarheid – verder uitdiepen en er over schrijven, ik wil graag mijn huis verder poetsen, ik wil graag de kasten – uitmesten – ja ja, ik moet daarvoor nog naar ‘den Ikea’…

en ik wil ook graag nog wandelen, stappen tellen, bouwen met LEGO en Playmobil, nog boeken lezen en ook ééntje bestellen, nieuwe schoennen gaan zoeken voor de winter door te komen, ook boodschappen doen en lekker eten maken voor straks…

volgens mij gaat dit niet lukken allemaal…

ik doe maar gewoon verder vandaag, het huis poetsen, ik heb nog 2 uur en half, en dan is de zoon terug thuis…

kan ik eventueel wat uurtjes kopen van iemand???

18 reacties op ‘loos, ik ben inspiratie loos

 1. Ik kan jou geen tijd ‘verkopen’, ik kan enkel delen dat ik er ook ‘te kort’ kom. Het Universum helpt mij echter om er op een andere manier naar te kijken.
  – Mijn computer blijft ratelen – ik word uitgenodigd om STIL te worden
  – Mijn blogberichten die in concept staan gaan in rook op – ik word uitgenodigd om in mijn dagboeken (meditatief) te schrijven in plaats van op mijn blogs
  – Mijn skynet-adres weigert halsstarrig om mails naar mijn Me-adres te zenden – ik word uitgenodigd om mij naar BINNEN te gaan ipv mij naar BUITEN te richten.
  Ik heb naar de boodschappen van het Universum én naar mijn Innerlijke Stem geluisterd én de computer op een zijspoor gezet; ik nam en neem tijd om te mediteren en de draad – om te publiceren op mijn blogs – weer op te nemen … als de tijd er rijp voor is.
  Een hartelijke groet, Viviane

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s