net een blog geschreven

ik heb net een blog geschreven voor de Edometriose vereniging Vlaanderen.

intens is het schrijven, maar wel fijn !

ik heb de ruwe versie meteen opgestuurd, want ik weet dat ik er anders 5 nieuwe schrijf en er géén opstuur…

het is toch altijd spannend om zo ‘intieme’ onderwerpen aan te snijden, zeker op vraag. maar nu kan ik het ook loslaten, morgen is een andere dag…

al zijn het zeer emotionele dagen voor mij, wat een geluk er is opluchting en toekomstperspectief !

en verder ben ik vandaag niet in staat om veel te lezen, dju toch er zitten weer blog pareltjes in mijn mailbox van bloggers die ik volg…

lieve mede bloggers, ik ga jullie zeker lezen! maar deze week in de vlucht of helemaal niet denk ik…

dit is een uittreksel van mijn blog van vandaag;
“Voor mijn lichaam is het nu het ‘einde’ vervroegd in de menopauze komen is ook geen lachertje, maar eerlijk, de angst om elke maand een cyste te hebben ebt langzaam weg, langzaam want ik heb 24 jaar met endo geleefd van mijn 24 tot mijn 44 ste.
Ik zal het nooit vergeten! Er komt een boek, voor vrouwen die steun kunnen vinden in mijn verhaal, vrouwen die endometriose hebben en waaraan je niet kunt zien dat ze elke maand afzien, vrouwen en omgeving die door endometriose verschillende vruchtbaarheidsperikelen moeten doorstaan, ook voor de vrouwen die door endometriose ongewenst kinderloos zijn.
Ik draag mijn blog op aan jullie. ”

22281801_1349701455151690_8586776817373626448_n

 

4 reacties op ‘net een blog geschreven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s