de boot komt aan

23559453_10214696573476839_5043954038651111423_n

vandaag komt sinterklaas aan in Antwerpen.

voor ons hier in huis de start om er wat dieper op in te gaan. nu komt hij misschien ook hier in huis eens langs voor het 6 december is.

natuurlijk hebben we in huis gehaald wat er moest in huis gehaald worden, mijn ouders zijn vroege vogels, dus ik ben met mijn zoon de winkel in gedoken (de nieuwe grote droom speelgoed winkel in Mol) om foto’s te trekken voor mijn vader en sinterklaas natuurlijk!

hoe kan anders sinterklaas weten wat onze zoon wenst??? – nee mama dat kan hij niet weten, hij moet het zien hé –  we moesten ook een oplossing verzinnen omdat wij geen reclame krijgen en we toch een brief willen schrijven.

– mama? – ja schatje – leest sinterklaas facebook? – ja schatje dat denk ik wel –

hij had dus een oplossing en de foto’s heeft mama gewoon op fb gezet.

– mama – ja schatje – jij kan schrijven hé, wil jij een brief naar sinterklaas schrijven op je blog? –

met veel plezier schatje!

hier komt hij

Beste sinterklaas en zwarte pieten

ik ben 5 jaar en wil graag speelgoed van de brandweer, de politie en liefst ook een politie drone. ik heb die gezien en die kan flikkeren en vliegen, alstublieft sinterklaas!

mijn mama zegt dat jullie de zak niet kunnen dragen als jullie alles wat op de foto’s staat in de zak moeten steken, ik kan niet komen helpen want ik ben aan het spelen, maar je hoeft niet alles te brengen, een beetje is ook goed.

en ik ga stoppen met Fien te plagen, ons Florijn achterna te lopen en papa te plagen. ik ga elke dag mijn tanden poetsen, oh ja sinterklaas ik ga mijn tutje ook afgeven dan kan jij het bij de appelsienen hangen in jullie bomen!

oh ja sinterklaas, er staat ook een tandje vanboven los, heel los, als hij loskomt krijg je deze ook!

ik heb wel een beetje schrik dat de pieten veel lawaai maken, en soms stinken je kleren en je baard sinterklaas, is het goed dat ik alleen maar naar je wuif?

mijn schoenen staan aan de achterdeur en sommige ook op de verwarming, ik heb er veel !!!

&

van mama moet ik ander speelgoed wegdoen naar de kinderen die ook maar een klein beetje krijgen van sinterklaas, maar dat wil ik eigenlijk niet sinterklaas !

ik zal al een zak klaarzetten, dan kan jij het aan die kindjes afgeven, is dat goed?

smiley smiley smiley smiley

Joris

 

toen we samen in die winkel stonden, en ik onze zoon rustig begeleide naar daar wat we in onze gedachten hadden, waren er grootouders die ons volgde wat we aan het doen waren. ze glimlachte regelmatig en hadden duidelijk plezier in wat wij aan het doen waren en hoe ik zeer subtiel zonder onze Joris iets in de gaten had hem liet aanwijzen waarop ik een foto trok.

ze wisten plots ook wat ze moesten kopen zag ik !

het is voor mij een waardevolle en zalige beleving geweest, ik heb er enorm van genoten…

sinterklaas, je bent er nog niet, maar heel erg dankjewel voor deze gebeurtenis !

de mama van mijn zoon

5 reacties op ‘de boot komt aan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s