zoek de verschillen

JK_HEADER_HTK_03_page-2

vandaag is het en gewone huis – tuin – en keuken dag.

de was de plas en de kookpotten, even met de handen werken na een weekend met behoorlijke hoge energie.

aarden noemen ze dat dan… ik kan het allemaal wel relativeren. ondertussen is het herkenbaar die energie. ook die moet een kanaal vinden om in de aarde haar werk te gaan doen, dus vandaag gaan we ook bloembollen planten…

deze week gaat weer en speciale week worden, de testen worden afgerond deze week. en ik voel toch enige gezonde interesse, ik ben super benieuwd wat ik nu ga krijgen om te beantwoorden.

gaat resultaat het vergelijkbaar zijn met de testen van 25 jaar geleden?

ook daar moet ik natuurlijk op wachten, 21 december staat wonderwel in mijn geheugen gegrift – alsof ik dan pas mag wakker worden op verstandelijk vlak –

de verschillen hé mijn brein zal niet veel verschil van vorm geven, anders is het gemakkelijk. een intelligentie tests – ga maar eens even liggen we maken een foto van uw brein en we zoeken de 100 verschillen…

zo werkt het natuurlijk niet.

wat een geluk.

ik ga vandaag de was op orde leggen in de ruime kasten leggen. zal ook deugt doen, de was in opgeruimde kasten, helemaal schoon gemaakt.

  • vorige week heb ik meer dan 8 zakken weg gedaan naar school

en ik ga koken voor de dagen dat ik niet kan, morgen en donderdag.

en de bloembollen, we hebben een zakje bloembollen gekocht voor ‘de vlindertuin’, verschillende bloemen die vlinders aantrekken en voeding geven. onze zoon was er gelijk mee weg. we gaan ze een plaats geven bij de vierkante meter groeten bak, bij het kippenhok, dat zien we vanuit de living…

en natuurlijk zal er deze week iets meer gewandeld worden, even aarden met de hond in het bos, ik kijk er nu al naar uit!

fijne week gewenst aan jullie allemaal!

877372

 

9 reacties op ‘zoek de verschillen

  1. Dat klinkt gezellig. Ik ga ook nog wat bronselen vandaag in en om het huis. Dinsdag, woensdag en donderdag overdag werk en zorg voor mijn moeder. Vrijdagochtend neem ik mijn koffertje voor een weekend Ardennen samen met de zussies. Lieve groet X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s