te traag

schildklier

opgelost, we zijn al één stap verder…

mijn lichaam heeft gewoon meer schildklierhormoon nodig!

gedaan met mijn darmprobleem – ja ja geen ontsteking – bij het innemen van 125 in plaats van 100.

zo gaat dat bij mij, ik heb er geen meer, een schildklier, ik heb ze zelf afgebroken, dus het is nu overgenomen door een fabrikant van het schildkliermedicijn dat vele vrouwen krijgen.

dus we gaan voor elke dag een verhoging dus…

en binnen een paar maanden weer een energieke Esther !

het volgende komt in beeld alleen dat is nog even wachten… endo of bloedklontertje door de operatie – dat heb ik al eens gehad door een gesprongen cyste en is vanzelf opgenomen door het lichaam –

om nu maar eens te zeggen dat een schildklierwerking invloed heeft op je hele lichaam, ook op gewrichten en emoties, zelfs op de ogen …

Hashimoto heeft een belangrijke ziekte ontdekt, die van mij, laat het zover dus niet komen en laat regelmatig je schildklier hormoon nakijken als je al een aantal maanden niet zo denderend voelt…

om nu even over te gaan in het Japans

Joepiedepoepie !

http://www.schildklierinfo.be/aandoeningen_hashimoto.html

17 reacties op ‘te traag

  1. ge kunt niet voorstellen op wat een slecht werkende schildklier allemaal effect heeft, zowel bij de mannen als bij de vrouwen! het is een levensles op zich, iets hebben aan se schildklier, ongelofelijk! een ferme boodschap voor het spiritueel inzicht waarmee ik bezig ben… jaja…
   Namasté shivatje !

   Liked by 1 persoon

 1. Spijtig genoeg wordt daar niet altijd naar gekeken als je met je problemen komt. En zoals je schrijft een schildklier die slecht werkt te traag of te snel kan heel wat lichamelijke problemen geven. En vaak wordt er niet gedacht aan het hormoon van de schildklier.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. oh neen, vaak komen ze er achter als je bevallen bent… ik heb de hele waslijst in het art dat je doorstuurde gehad, of was het al die tijd toch de ziekte van Hashimoto ??? … you never know… tot als ik een jaar geleden in Leuven voor een echo was en de echo dokter mijn schildklier niet vond, toen viel alles op zijn plaats! en dit zelfs na een jodium behandeling voor een te snel werkende schildklier ! het was een schildklier met een sterke eigen wil – ik mis ze … knipoog !!!
   Namasté shivatje ! glimlachje

   Liked by 1 persoon

   1. Vaak ook niet. Denk maar aan mensen die zonder iets te doen gaan afvallen of bijkomen.
    Dat is het eerste wat ze geven de jodium pillen.
    Weet je bekijk het woord schildklier. SCHILD beschermt een orgaan. Het lichaam beschermt organen maar soms breekt het schild en moet men opzoek. In jouw geval een zoektocht zonder resultaat waar is ze heen weg is ze. Ze wou niet meer bij je zijn en ja dat wat haar wil. Of de jouwe om ze niet meer nodig te hebben hahahahaha

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

   2. ja ja, ik kreeg een uitleg dat voor me heel logisch klonk, je hebt dat niet nodig in dit leven, en dan moet het gewoon weg, overbodig… al had ik graag nog wel een stukje schild gehouden, al denk ik dat ik genoeg beschermers heb die het schild omhoog houden als er nood aan is… en die sterke wil… ik moest eigenlijk evenwichtig worden, en het gaat me lukken ook! hihihi ! grappig hé om zo te filosoferen. het is waarschijnlijk ook nog juist ook !!!! hahahaha…

    Liked by 1 persoon

 2. Ik heb de ziekte van Graves en had de daarbij voorkomende Graves ogen. Dus ik weet dat schildklier ook op ogen kan slaan. Ook op gewrichten en spieren en je organenbank Verhelpen kan je het volgens mij niet, wel iets onderdrukken.

  Liked by 1 persoon

  1. ik weet niet meteen wat ik kan onderdrukken? ik kan alleen maar zorgen dat alles normaal verloopt. en dit kan ik alleen maar doen door mijn medicijnen te verhogen of te verminderen en regelmatige bloedcontrole. en ja hoor de schildklier is een zeer belangrijke klier, wanneer ze er niet meer is – zoals in mijn geval, moet een schildklierhormoon het overnemen – om alles te laten functioneren zoals het moet en het kan…

   Liked by 1 persoon

   1. Ik bedoelde dat je de klachten die je krijgt wanneer je schildklier te langzaam, te snel of helemaal niet meer werkt alleen en slechts gedeeltelijk kan onderdrukken door het gebruiken van een schildklierhormoon zoals bijvoorbeeld thyrax. Maar dat de klachten altijd in meer of mindere mate aanwezig zullen zijn. Want zoals je zelf ook zegt, dat schildklierhormoon neemt het van je lichaam over en laat je lichaam functioneren zoals het kan.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s