work in progress voor HaASS

7478a4143ee2256c1df2bb00cf0b6caa_500x500_fit

ik heb even al mijn blogs terug gezet, ik ga deze ‘overzetten’ naar de verborgen HaASS site

https://wordpress.com/view/ahaautisme.wordpress.com

ik moet ze eerst kopiëren in Woord en dan bloggen in HaASS

straks zijn ze hier weer weg, ten laatste morgen…

NATUURLIJK

wie HaASS wil volgen kan vanaf morgen op de volg knop drukken (heel misschien vandaag al) op de bovenste link

natuurlijk heb ik ook een fb pagina aangemaakt voor HaASS

https://www.facebook.com/ahaautisme/

wie wil kan komen kijken, en nodig zeker uw vrienden uit als die meer willen weten over ASS !

want

HaASS is een psycho – educatief adres voor milde tot matige ASS van twee unieke personen! 

van 0 tot 44 op dit moment !

wees welkom op HaASS !

 

12 reacties op ‘work in progress voor HaASS

 1. Ik volg mijn gevoel en door te lezen komen mijn woorden die als een inzicht kunnen werken.
  Dus ja als het gaat zal ik zeker woorden delen.
  Men heeft een HaASS een vredesduif een uil en er komt als dier een bruine beer bij. Wel als men even alles op een rijtje zet dan zie je hoeveel kracht een mens heeft om het levenspad verder te zetten. Dat zetten wordt gedaan op eigen kracht door zowel positieve als negatieve ervaringen van het verleden om te zetten in het positieve en daar ben je helemaal bewust van om nu jouw deel te gaan delen of het te gebruiken voor jouw eigen levensdoel.

  Succes met je nieuwe blog.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  1. dankjewel . volgens mij kunnen de bloggers van wp gewoon op de knop volg drukken. ik ben niet meer zeker, maar je kan ook je maildres achterlaten via de – blog volgen via mail – ik doe toch niks met jullie adressen, ik heb het zo al druk genoeg – knipoog…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s