Een boodschap van HOOP

sky-2667455_960_720 (1)

Een boodschap van hoop

‘ voor de groei van vrede in ons allemaal en over de hele wereld’

Hoop

het is een kort maar zeer krachtig waardevol woord. in vele gebeden over heel de wereld weerklinkt HOOP als het hoogste woord.

we hopen allemaal, hoop van verlangen, hoop van gewoon zo verder te leven, hoop op vrede, beterschap en …

natuurlijk gaat het leven met eb en vloed, we hebben allemaal wel eens te maken met een dieptepunt, we krijgen zeker ook te maken met goede periode’s. zo gaat het leven.

en dat is echt iets wat voor een mens toch een invloed heeft op het leven.

een boodschap van hoop in lastige tijden horen wie wil dat niet? dat er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt, wist jij dat?

, had je daar al aan gedacht? dat opvoeden het belangrijkste in de wereld is, besef je hoe belangrijk dit is? hoe krachtig het is om affirmaties van hoop het universum in te sturen, het kan bergen verzetten! je kan je leven helen, je kan jezelf genezen, je hebt zelf die kracht in jezelf, wist jij dat ook? gewoon het licht in de duisternis zien, het kan hoor! met volle teugen genieten ook hierin krijg je hulp! het financiële en hoopvol naar de toekomst kijken als je problemen hebt, ook hier kan je verandering in brengen.

niemand sterft alleen, we hebben allemaal een bescherm engel zegt Lorna.

ik kan dat mezelf wel voorstellen. ooit in een auto ongeval heb ik even mogen beleven wat ze beschrijft in dit hoofdstuk. ik heb veel kracht gekregen om hier op aarde mijn levenskracht echt te gaan inzetten. het was voor me nog te vroeg, en dat blijkt ook zo te zijn .

liefde voor het leven hebben is een cruciale sleutel om te leven met mensen die niet zo lief zijn voor ons. in de laatste hoofdstukken leert ze ons hoe belangrijk het is om liefde de haat te laten overwinnen. alleen zo kan je hoopvol verder leven met je familie en je omgeving. je hebt zelf de sleutel in handen om verder te evolueren want ja hoor, tranen drogen doen we niet alleen…

hoopvol kijken naar de toekomst is een zeer ondersteunende en helende levensmissie. een boodschap van hoop uitzenden naar die wie het nodig heeft – dat kan ook jezelf zijn – is een sneeuwbal effect voor je omgeving en de wereld om je heen.

een belangrijke ondersteunende boodschap van hoop krijgen en geven daar gaan we voor in het tweede deel van de Lorna reeks.

je merkt het nu al bij in deze tekst. Een boodschap van hoop werkt dieper in op alle lagen van zelf compassie en zelf waardering zelf vertrouwen en zelf liefde.

hier komen levens vragen en levens wensen naar boven, daar waar het moeilijker gaat en waarvoor je HOOP nodig hebt om je te ondersteunen.

Hoop is de stem van het leven

in deze reeks gaan we die stem laten horen, uiten en er een hoopvolle affirmatie bij maken. oefenen met de onderwerpen die in het boek staan, maar ook meer individueler werken voor uw hoopvolle toekomst.

Een boodschap van hoop is een boek van Lorna. we gaan hiermee aan de slag in de tweede reeks van de Lorna Byrne reeks.

voorzien september – oktober – november 2018 – datums komen nog.

dit zijn de onderwerpen

  • 1) een boodschap van hoop in lastige tijden
  • 2) er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt, dat er altijd hulp dichtbij is
  • 3) hoe krachtig het is om affirmaties van hoop het universum in te sturen
  • 4) je kan je leven helen, je kan jezelf genezen
  • 5) gewoon het licht in de duisternis zien, met volle teugen genieten
  • 6) het financiële en hoopvol naar de toekomst kijken
  • 7) hoe belangrijk het is om liefde de haat te laten overwinnen

 

engelen-in-de-evolutie-light_w

Een boodschap van hoop

het gaat ‘hakt’ er dieper in. de onderstroom van het leven van een individu komt in het boek wat meer naar boven.

er is altijd hoop. bij het lezen van dit boek heb ik een aantal keer met mijn ogen open de boodschappen gelezen die heel belangrijk zijn om onderandere je leven te helen. weer vertrouwen krijgen ook als je je echt niet goed voelt.

ik heb veel geleerd van dit boek, al was het eerlijk gezegd geen ‘eye opener’ voor mij. ik weet al lang dat dat hoop de stem van het leven is.

natuurlijk is hoop een zeer waardevolle stem, een boodschap die voor iedereen een hart onder de riem steekt een boodschap die voor extra’s zorgt in het welzijn van het leven van iedereen.

ook dat wil ik delen, en ja ik ga heel liefdevol omgaan met mijn boodschap van hoop voor jou.

Hoop is de stem van het leven!

lang leven een boodschap van HOOP.

 

3 reacties op ‘Een boodschap van HOOP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s