zonder fouten

wat een flow waar ik heb ingezeten.

het is nodig voor een op schoon programma te laten draaien, mijn oude vertrouwende pc heeft overuren gedraaid – ja hij is dikwijls heel warm geworden…

en nu zit de cursus bij de verbeteraars, ik heb een ideale combinatie gevonden, een zakenman op pensioen en een woordenkunstenaar die ook wel wat van spiritualiteit kent.

ik ben benieuwd hoe die twee versies er gaan uitzien…

maar wat nog leuker is, ik ben er zeer blij mee, en als ik gisteren iemand opbelde om te vragen of ik haar link mocht delen in de cursus was het een zeer aangenaam gesprek onder zielgenoten…

nu besef ik echt goed dat deze en de komende cursus die ik ga schrijven heel éénvoudige instappers zijn, maar toch een diepere insteek hebben.

het is echt geschikt voor mensen die gewoon willen hun dagdagelijks leven eens wat dieper te willen bekijken en er bewuster van willen worden.

de thema’s die er in zitten herkend iedereen!

in de cursus heb ik het spirituele echt proberen te beperken, om zo een groot mogelijk publiek ermee te kunnen bereiken. al ben ik ervan overtuigd dat het in de volgende stap een grote meerwaarde is.

ik kan al niet meer wachten om er de spiritualiteit bij te betrekken, maar even eerst dit in het geschreven schrift, en tijdens het traject bij de life to life ontmoetingen kan ik zeker nog meer nuances aanbrengen – want ik voel dat dit nodig is bij sommige onderwerpen – en meer zielverbinding aanbrengen.

natuurlijk is het een vraag van mijn medebestuurder van de vzw waarvoor ik het ook heb geschreven, is er vraag naar?

tja daar heb ik in eerste instantie niet aan gedacht, de boeken zijn gewoon op mijn pad gekomen, zoals dat gaat met een spirituele vibe.

ondertussen is mijn pc nog steeds aan het opschonen, en kan ik langzaam mezelf beginnen gaan klaar te maken om de volgende cursus te gaan schrijven.

eerst de kleine over intuïtieve ontwikkeling – de 7 stappen – en dan weer aan het vervolg   beginnen van – liefde uit de hemel – een – boodschap van hoop – van de zelfde schrijfster.

het leuke is veel mensen kennen de boeken van Lorna Byrne, ook vanuit de professionele sector, dat is al goed gekozen denk ik.

verdieping van de dagdagelijkse bezigheden die zoveel zeggend zijn in vele mensen hun leven, dat is de cirkel rond stappen.

vandaag komen de nature walks of life op de website hier onder de pagina – liefde uit de hemel –

de workshop datums worden vrijdag besproken met mijn collega en plannen we in het najaar de cursus voor dit jaar en voor volgend voorjaar…

‘jij gaat het doen!’ zei een collega me gisteren.

het voelt allemaal nog zo nieuw, en ja ik ga het doen! ik ga het doen! ik ga het doen!

Posted by My life blog on Monday, February 26, 2018

 

7 reacties op ‘zonder fouten

    1. ja je slaat weer de nagel op de kop, dàt is mijn doel met deze cursus! ik kan niet anders meer… maar ik heb nu al ondervonden van er eerst met andere er over te spreken dat het woord – spiritueel – al mensen afschrikt… daarom die nuance die ik er zeker in ga leggen! en schivatje, al ik het verbeterd binnenkrijg, ben jij de eerste die het krijgt, want ik heb meteen aan u al een vraag – jij kan nog meer aanvullingen geven over de verder verdieping op spiritueel vlak o.a over de chakra’s !!! en zo…

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s