Plezier

ik heb gisteren een geweldige dag gehad!

All-focus

de cursus – een boodschap van hoop – is afgeschreven!

op zo een mooie dag waarop we een ontbijtje zijn gaan eten samen met man, zoon en nonkel en ik heb nog schakelrijles gegeven, en ik ben nog even iets gaan drinken, met zicht op de haven van het Zilvermeer.

gepraat over het leven, de kinderen, onze dromen, chakra’s en Light Body, met mijn nieuw cadeau rond mijn vinger.

mijn eerste zonnevlecht juweel…

ik had een prachtige dag!

ook omdat ik een uitdaging heb aangegaan en het meegevallen is – schakel les – geven met onze eigen auto, ja het is een uitdaging!

Posted by My life blog on Saturday, April 7, 2018

5 reacties op ‘Plezier

    1. ik schrijf ze twee keer, in een schriftje eerst als studiewerk en dan in de pc voor de lay-out en de verbeteraar, om ze dan te laten afdrukken en dus zijn ze drie keer in mijn handen geweest! deze is naar de verbeteraar en de volgende gaat in de pc geschreven worden!

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s