Netwerk gezocht!

Vandaag begint mijn eerste schrijfweek van mijn boek.

We beginnen met de laatste vraag en suggestie vanuit de feedbackgroep en vanuit de afgelopen lezingen.

Gisteren heb ik een boekje gemaakt over emoties ! ja emo educatie voor mijn inzicht en uitzicht methode.

(- bij Albelli – zullen ze nog al lachen als ze zien dat ik hun programma gebruik om boekjes te maken… ik kan er ondertussen workshops in geven, hahaha…)

Het gaf me een energie boost – en blijkbaar een paar kilo minder – Dat had ik blijkbaar nodig om net dat stapje te nemen die nodig is om aan mijn boek te beginnen.

Mijn methode is er nu, ik heb vrijdag nog heel de serie Talent en Synergie ontwikkeld bij de uitdaging en ass educatie voor bedrijven, geschikt voor mensen met ass die willen gaan solliciteren en bedrijven die die mensen willen aanwerven.

Ik heb vrijdag eveneens mijn – aanwijzen – pakket uitgebreid met kleurenkaarten die als verbindingsmiddel dienen. Voor kleuters en mensen met een schrijfbeperking, geschikt voor kindercoachen en begeleiders in leefgroepen.

En toch blijf ik in mijn hoofd zitten met de opmerking – wij weten alles van autisme – dat ik heb gehoord van een zorgjuf.

Ik heb dus wat besloten, ik ga geen lezingen meer geven, omdat er na ik de lezingen heb gegeven, hier in mijn nabije omgeving verschillende mensen nu beginnen met dat waar ik mee ben begonnen – ja lezingen geven over autisme – dus het is mijn taak niet meer, dus laat ik dit over aan de ‘andere’.

Wat niet wil zeggen dat ik de lezing de ‘vuilbak in ga kieperen’ nee, dit is de basis van het methode boekje dat bij mijn methode hoort en mensen toch nodig hebben om te ‘durven’ beginnen werken met mijn methode.

Ik ben gisteren wakker geworden om 3 uur, ik heb gewacht tot 4 uur en ben dan maar opgestaan.

Ik heb gisteren 14 uur gewerkt en ik was zo dankbaar, zo dankbaar dat ik kan doen wat me energie geeft.

Het maakt iets los bij mij, het maakt dat ik nu de nodige zelfvertrouwen kan ‘voorleggen’, dat ik de nodige grenzen heb verlegd, los gelaten heb, blokkades heb onderzocht en verwerkt, en nog zo van die ‘afzienbare’ innerlijke twisten heb overwonnen om nu vandaag op start te drukken!

Start, met de hoofletters bij het begin van de zin – een kwestie van oefening natuurlijk… hahaha…

Mijn methode is uit mijn pen gerold, zomaar, ineens lag ze daar, vanuit een innerlijke vraag en een beetje tijd – eigenlijk uit verveling ontstaan –

Heel organisch, zo als ik aan een schilderwerk begin, de schets was al heel lang gemaakt in mijn hoofd, het op papier zetten is doorheen de afgelopen jaren gegroeid – ook door hier blog te schrijven – ik heb door verveling begonnen met de zelfvertrouwen kaarten, symbolische kan eigenlijk niet…

Ik heb een schilderwerk gemaakt van mijn innerlijk specialisme – psycho educatie – ik heb het als grafisch kunstenaar – ik heb grafiek gehad in mijn opleiding – mijn methode in elkaar geschreven, en ik heb mijn liefde voor het leven erin verwerkt.

Mijn kunstwerk is mijn methode!

Inzicht en uitzicht methode! ontdek – leer – communiceer.

Het is mijn kunstwerk, mijn levenskracht, en nu klaar voor een goed netwerk om gebruikt te worden!

Wie kent mensen die mijn methode willen leren kennen – door workshops en cursussen – in diensten voor mensen die het nodig hebben – zeker mensen met autisme – ouders, coachen algemeen, leefgroep begeleiders, leerkrachten, onderwijsinstellingen, psychologische begeleidingsdiensten en bedrijven die openstaan om met mensen met autisme te gaan werken.

Je mag deze blog doorsturen!

bijna heel de inzicht en uitzicht methode
de – Uitdagingen met ass en over ass – en de – Talent en Synergie – methode
– de aanwijzen methode – deze is nog niet volledig, hier komen nog twee pakketjes bij!

De basis methode.

4 reacties op ‘Netwerk gezocht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s